2013. augusztus 26., hétfő

Saját történet

                                                             Helló !!!




                                     


Most megosztom veletek saját , kitalált történetemet . Még nem jutottam sokra vele , de naponta vagy hetente fogom írni . Ha tetszik , légy szíves  írd meg mert nekem sokat számít az építő kritika ! 


                            1. Rész : Katie és Táncos


"Ezt nem hiszem el - gondolta Katie -  anya  biztos megőrült ! "

Katie-t 13. születésnapjára  a édesanyja egy arab telivér herélttel lepte meg .  A ló kecses , nyúlánk léptekkel ügetett oda hozzá amikor először találkoztak  . Szervusz , Táncos  ! -Katie a kezét nyújtotta a ló homloka felé , ott egy szív  alakú folt.volt . Katie megérintette a foltot . Különös bizsergés futott át az ujjain . Már akkor érezte , ő és Táncos közt a kötődést amikor meglátta .
Gyönyörű állat ! - Katie alig tudott felocsúdni a meglepetésből . 
Hát igen , az biztos de tudod előbb ki kéne próbálnod ! Csak hogy tudd milyen érzés ilyen fajta lovat irányítani ! - Jack Portmann a tréner akit magukkal vittek megvenni a lovat , úgy nézett Katie-re mintha a saját unokája volna . Kis korától kezdve ő oktatta Katie-t és Katie el se tudta volna képzelni nélküle az életét . 
Mr.Hudson , megengedi ? -nézett Katie , a ló tulajdonosára .
Természetesen kisasszony  , amint látja már fel is lett szerszámozva . 
Katie csak most vette észre hogy időközben  valaki felszerszámozta a lovat . Mivel minden lovas felszerelése rajta volt , Katie felpattant Táncos  hátára és a pálya felé irányította a lovat . A szülei , Mr.Hudson és Jack Portmann a pálya felé néztek . Ott egy tökéletes összhangsúlyban levő lovat és lovast láttak .  
Katienek vállára  omló szőke haja volt de most befonta , szép zöld szeme a lóra szegeződött . Csinos piros-kék kockás inget és fehér pólót viselt  . Lovagló nadrágján egy csepp kosz nem volt . Táncos igen kecsesen mozgott , és mikor vágtára került a sor , Katie akár egyetlen segítsége nélkül  helyes lábra ugrott be . Egyszóval tökéletes párost alkottak .
Mikor lejött a pályáról óriási ováció fogadta , mindenki egyet értett hogy Táncost és Katie-t egymásnak teremtették .
Mr.Hudson-nel úgy beszélték meg  hogy holnap eljönnek Táncosért és kifizetik az árát . Katie az autóban újra átgondolta holnapi teendőit és úgy döntött délelőtt beutazik a városba hogy beszerezze a lovasboltból ami szükséges Táncos fogadásához . 

Másnap délelőtt Katie beutazott a városba , ott  felkereste a helyi lovasboltot . Megvette Táncos új nyergét , nyeregalátétét  és kantárját ,  továbbá egy új vezető szárat , új kötőfékkel . Amikor az "Gyógyászat"  részlegre ért a boltban  beszerezte a pataolajat is . Amikor kilépett a boltból egy rakás új holmival anyukája már várt rá .
-Tudod mióta várok rád ? - tetett bosszús képet vágott .
- Bocsáss meg de sok minden kellett venni , tudod még nem volt lovunk !
-Megértem én de legközelebb ne nézelődj mert van mindenféle lovas ruházatod , tavaly mindent megvettem mert tudtam most lesz pénzünk és helyünk egy lóra ! Táncost már két évvel ezelőtt én idomítottam !
Édesanyja Mr.Portmann  mellett dolgozott  a Hudson farmon , Mr.Hudson-től a farm tulajdonosától vették  Táncost . Mr.Hudson azért  adta el Táncost mert ő többnyire  frízekkel foglalkozott.  Ismerte Katie-t és tudta hogy Katie-nek  nem való egy robosztus fríz . Valami olyan ló kell neki ami könnyen irányítható és lám két hónappal rá  meg is találta Katie boldogságának kulcsát : Táncost . Mr.Hudson melegszívű ember volt , szerette Katie-t és az édesanyját .
Amikor Katie  apukája meghalt egy autóbalesetben nem volt maradásuk North Silverben . Elköltöztek és új életet kezdtek . Katie igen le volt lombozva az apukája miatt és még el is kellett költözni ! Otthagyták hát North Silvert és Red Riverbe költöztek . Katie és az anyukája kerestek maguknak egy nagyobb európai házat , kertel . istállóval és egy hatalmas legelővel . Katie mára megszerette Red Rivert de akkor hatalmas utálatot érzett a városka iránt . Bár tudta itt lehet majd lova , még érezte a gyászt az édesapja iránt . Katie és az apukája között érzelmes kapcsolat volt . Mindent együtt csináltak és  Táncost is ő látta meg .Azonnal meg akarta venni Katie-nek , hogy boldoggá tegye .
Aztán bekövetkezett a rémálom az apukája elment dolgozni és nem jött vissza .

Katie és az édesanyja elhozták Táncost a Hudson farmról . Katie otthon levezette a lószállítóról  Táncost , és ki vitte a legelőre .

Következő rész még nem tudom mikor lesz , de biztos lesz !!! Köszi , hogy végig olvastad  !!!

 Ennyien vannak most itt ezen az oldalon !


                      


A ló az egyik legokosabb állat !!! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése